Известие

Collapse
No announcement yet.

отново не пали на бензин

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• отново не пали на бензин

колеги проблем преди година сменях бензл помпа и от тогава не я оставам без гориво но какво стана колата има и газова опитах се да кача един бордьор но колата се опита да ми прегасне отзад ми бибкаха и аз е включих на бензин и направо изгасна а имах бензин както и да е понеже паля на бензин и автоматично на 2500 оборота се прехварля на газ спирам след това пробвам да запаля не ставана бензин цял ден не пали спирам я вечерта на другия ден пали сутринта на бензин идвам на работа върта не пали повече така няколко дена и сега въобще не пали не ми гори бошона на помпата пък и какава е тази аномалия първите дни сутрин пали после не пали какво може да е станало

145 1,6 БОКСЕР

ерм, препинателни знаци? Нищо не се разбира от написаното.
    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
    Roosevelt

Comment

ти кой клас си че не разбираш чети малко по подробно не съм и писал досега като не разбираш можеш да си спестиш репликите само хитроумни тук

Comment

Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
        EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
        EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

абе не знам кой в кой клас ама не само пинки нищо не разрбира
          поне нов ред слагайте това онова

верно не сме форум за българскси език и литература ама БЕЗ ИЗВИНЕНИЕ некои колеги са просто неграмотни - ми вложете малце старание дебиш мааму - уважавайте себе си и родния си език
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

добре съгласихте ме ама стига с тея забележки
            пишете по темата

Comment

ако ти пали на газ а на бензин не значи че нямаш бензин - т.е. не работи бенз помпа или пък дюзите ти са довиждане
              или още няклок неща
              помпата провири ли я?
              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Working...
              X